Redactie - 22 februari 2013

Alcatel-Lu?cent komt met nieuwe release OpenTouch Suite


Alcatel-Lucent heeft zijn OpenTouch Suite Unified Communications-platform uitgebeid waarmee medewerkers makkelijker met elkaar kunnen samenwerken en communiceren, via telefonie, chat en video. De gebruikerssoftware heet OpenTouch Conversation.

OpenTouch Suite Release 1.2 brengt vernieuwende gebruikersmogelijkheden op het gebied van visuele communicatie. Met OpenTouch kunnen conversaties vloeiend van het ene device naar het andere worden overgezet, zonder onderbrekingen. Deze laatste versie van OpenTouch 1.2 verrijkt communicatiestromen voor, tijdens en na de conversatie, zodat medewerkers gesprekken kunnen plannen, opnemen, opslaan en met elkaar of op sociale media kunnen delen.

OpenTouch Conversation stelt onder andere gebruikers in staat om een video-uitnodiging op te nemen en/of een instant videoboodschap te versturen. Het stelt gebruikers verder in staat om ad hoc of vooraf ingeplande conversaties te voeren met behulp van verschillende media op devices zoals smartphones, tablets en pc’s. Ook interactieve whiteboards, Lifesize video endpoints en desktelefoons zoals de 8082 MyIC Phonebehoren tot de multi-device mogelijkheden. De flexibiliteit in media en devices helpt organisaties effectief samen te werken op verschillende locaties en in diverse tijdszones.

De OpenTouch Video Storestelt gebruikers in staat om videoboodschappen en conversaties op te nemen, op te slaan en te delen, waardoor grotere groepen mensen kunnen worden bereikt op verschillende tijdstippen en locaties. De oplossing ondersteunt tevens een nieuwe iPad-client die te downloaden is in de iTunes App Store.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!