Redactie - 22 februari 2013

Orange Business Services ondersteunt Microsoft Lync 2013


Orange Business Services zet de laatste versie van Microsoft’s enterprise-ready unified communications-platform in. Dit platform is speciaal voor bedrijven die om unified communications (UC) en voice-diensten vragen die op Microsoft Lync 2013 gebaseerd zijn.

Orange Business Services levert UC-diensten, gebaseerd op Microsoft Lync, als onderdeel van het Business Together-aanbod. Het gaat om een bundeling van geïntegreerde en/of beheerde diensten met UC, zoals samenwerken op afstand om de bedrijfsproductiviteit te verhogen. De implementatie van Lync 2013 biedt mogelijkheden zoals meerdere HD-video, mobiele voice-, video- (3G/4G/Wifi) en web-clients, sociale functies en een Skype-verbinding.

Business Together Microsoft UC services bestaat uit de combinatie van Orange Business Services’s infrastructuur met een geïntegreerde Lync Server 2013 en ondersteuningsdiensten. Orange biedt Business Together Microsoft UC services in Azië, Europa, Noord-Amerika en in de snelgroeiende markten aan. Andere locaties staan in de planning.

Door: Witold Kepinski  

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!