SMART Storage Systems introduceert 1.8” SAS SSD
27-02-2013

SMART Storage Systems introduceert 1.8” SAS SSD


SMART Storage Systems, leverancier van enterprise Solid State Drives (SSD), heeft haar Optimus-productlijn uitgebreid met de 1.8” Serial Attached SCSI (SAS) SSD.

De Optimus 1.8” SAS SSD is ontwikkeld voor blade servers, caching en andere high-density toepassingen. Hij biedt een willekeurige read/write performance van 100K/45K IOPS en constante read/write snelheden van 500/500MB/s, op basis van de testmethode die vastgesteld is door de Storage Networking Industry Alliance's (SNIA) Solid State Storage Enterprise Test Specification. Hierbij wordt binnen de vijfjarige garantieperiode de performance gegarandeerd.

De Optimus 1.8” SAS SSD is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 200GB en van 400GB. De Optimus 1.8” SAS SSD maakt gebruik van consumer-grade MLC NAND Flash-geheugen en behaalt onder gemengde en schrijf-intensieve workloads gegarandeerd tien volledige drive writes per dag over een periode van vijf jaar. Door de bestaande 2.5”-serie uit te breiden met een 1.8” form factor schijf, voorziet de Optimus 1.8” SAS SSD enterprise-organisaties en OEM’s van een SSD-platform dat verschillende enterprise-toepassingen bevat die uiteenlopende form factors vereisen en tegelijkertijd tegemoetkomt aan de eisen op het gebied van performance, capaciteit en levensduur.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage