Dell SonicWALL introduceert SuperMassi?ve9000-ser?ie Next Generation Firewall
05-03-2013
Deel dit artikel:

Dell SonicWALL introduceert SuperMassi?ve9000-ser?ie Next Generation Firewall

Dell introduceert de Dell SonicWALL SuperMassive 9000-serie. De ontwikkeling van deze Next Generation Firewall (NGFW) is gestart vanop een blanke lei, om helemaal te beantwoorden aan de eisen van hedendaagse enterprise netwerken, aldus Dell. 

De firewalls bieden volgens Dell een hoge mate van beveiliging, productiviteit, performance, schaalbaarheid en dit alles met een zeer lage latency. De Dell SonicWALL SuperMassive 9000-serie onderscheidt zich door zijn architectuur met hoge core dichtheid en is ondergebracht in een 1U-behuizing. Hierdoor kan worden bespaard op kosten voor ruimte, energie en koeling. Dankzij intrusie preventie en malware bescherming bij multigigabit snelheden biedt deze serie carrier-class netwerkbeveiliging en -performance, aldus Dell.

De SuperMassive 9000-serie omvat de modellen 9600, 9400 en 9200 en biedt volledige IPS en applicatiecontrole met doorvoersnelheden van tot wel 12Gb/s. De compacte, energiezuinige 1U-vormfactor beschikt over een hoge poortdichtheid en is ontworpen vanuit het oogpunt van 'total cost of ownership' (TCO) en van de vereisten van moderne enterprise-datacenters op vlak van van energieverbruik/ruimte/koeling (PSC). Dankzij 4 SFP+ 10GbE-interfaces, 16 1GbE-interfaces en een speciale beheersinterface kan de SuperMassive 9000-serie worden ingezet in zeer uiteenlopende netwerken, ofwel als traditionele security gateway of als een extra beveiligingslaag voor traditionele netwerken in een transparante layer-2-bridge-modus of wire-modus, aldus Dell.

Door: Witold Kepinski   

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security