Redactie - 06 maart 2013

CeBIT 2013: PFU demonstreert ‘Scan-to-Share Information’


PFU Imaging Solutions, onderdeel van Fujitsu, presenteert de PFU-concepten ‘Scan-to-Process’ en ‘Scan-to-Cloud’ in de continue doelstelling van PFU integratie van papieren informatie naar elektronische processen en applicaties.

Kofax
Samen met partners Kofax, silex technology en softgate presenteert PFU zijn Scan-to-Cloud- en Scan-to-Mobile-oplossingen. Naast de hoofdstand in hal 3 G07 is PFU ook aanwezig op de stand van Fujitsu Technology Solutions A28 in hal 7 en in het OS X Business Park in hal 2, stand E56.

De aandacht is deze editie van CeBIT helemaal gericht op de ScanSnap iX500, die begin 2013 werd geïntroduceerd. Het nieuwe model integreert papieren documenten in digitale processen met het gemak en de snelheid die geen enkele voorgaande ScanSnap hem nadoet. Gebruikers scannen papieren documenten naar hun Android- of iOS-tablets en smartphones met slechts één druk op de knop – ofwel direct via de ingebouwde WiFi-interface of via pc of Mac.

Imaging Channel Programme
PFU focust tijdens CeBIT ook op service, zowel in de richting van kanaalpartners als eindgebruikers. Het partnerportal Imaging Channel Programme biedt uitgebreide ondersteuning voor resellers en distributeurs en het Assurance Programme van PFU biedt klanten een volledig dienstenpakket, toegespitst op verschillende branches en budgetten.

Door: Witold Kepinski 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!