Redactie - 08 maart 2013

ZyXEL introduceert de PLA4231 500Mbps Powerline Wireless N Extender


Netwerkleverancier ZyXEL Communications introduceert de ZyXEL PLA4231 500Mbps Powerline Wireless N Extender. De compacte ZyXEL adapter zorgt voor een internetsnelheid tot 500Mbps.

De combinatie van de powerline technologie met de draadloze technologie in de ZyXEL PLA4231 zorgt ervoor dat overal in huis een draadloos netwerk beschikbaar is. Tonko de Wit (foto), marketing manager van de Benelux: ‘De ZyXEL PLA4231 wireless extender maakt het mogelijk dat mensen overal in huis uitstekende kwaliteit ervaren voor internet, telefonie en het bekijken van videobeelden. We verwachten dat veel consumenten de ZyXEL Powerline PLA4231 adapter aanschaffen vanwege de combinatie van powerline met draadloze technologie. Hierdoor kunnen ze overal in het huis gebruik maken van hun smartphones, tablets, notebooks, e-readers, game consoles en smart TV’s.’

De ZyXEL PLA4231 500Mbps Powerline Wireless N Extender is een uitbreiding van de reeks Powerline adapters, waarmee een thuisnetwerk via het lichtnet uitgebreid kan worden. Zo is de ZyXEL PLA4201 Mini Powerline Ethernet Adapter geschikt voor HD streaming en zorgt deze voor snellere connecties tussen game consoles, smart TVs en de home router. De ZyXEL PLA4201 Starter Kit is een startset met twee powerline-adapters om een snel internetnetwerk via het stopcontact op te zetten.

Beschikbaarheid
De ZyXEL PLA4231 500Mbps Powerline Wireless N Extender is per direct beschikbaar in winkels en online shops van ZyXEL retailers.

  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!