Redactie - 11 maart 2013

CeBIT 2013: Software AG integreert BigMemory 4.0 in webMethods 9.0


Software AG heeft het nieuwe BigMemory 4.0 van de Amerikaanse software-ontwikkelaar Terracotta geïntegreerd in het eigen product webMethods 9.0; in het te introduceren Terracotta In-Genius zal het de kerntechnologie zijn.

Van disks naar geheugen
Terracotta’s BigMemory 4.0 stelt ondernemingen, wetenschappelijke instituten en overheids­diensten in staat hun belangrijkste data over te zetten van hard-disk drives naar solid-state-geheugen (ssd's). Dit betekent een winst in verwerkingssnelheid. Dus ook de real-time- en voorspelbaarheidsfuncties komen binnen het bereik van honderden-terabytes grote datastromen, aldus Software AG.

Bijkomende voordelen van BigMemory 4.0 zijn geavanceerde bewaking en beheer van geheugen­data, tienmaal snellere herstart na onderhoud of na een software- of hardware-storing, aldus Software AG.

Big Memory 4.0 is ook als zelfstandig product leverbaar; van Terracotta In-Genius vormt het de achterliggende technologie voor snelle toegang tot, beheer en analyse van de grote hoeveelheden data, gegenereerd in bedrijfsprocessen rond: mobiele apparatuur, clouddiensten, sociale media, systemen met sensoren, computergestuurde apparatuur (bijv. point-of-sale), communicatie, video enz. De aldus verkregen informatie moet centraal, maar ook fijnmazig (bijv. op mobiele apparatuur) real-time toegankelijk worden gemaakt.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!