Fujitsu introduceert Virtualize?d Power Appliance voor SAP HANA test & development omgevingen
11-03-2013
Deel dit artikel:

Fujitsu introduceert Virtualize?d Power Appliance voor SAP HANA test & development omgevingen


Fujitsu kondigt een gecertificeerde, ready-to-run, gevirtualiseerde toepassing aan voor het SAP HANA platform voor test- en ontwikkeldoelstelingen: de Virtualized Power Appliance.

Deze gevirtualiseerde Fujitsu toepassing maakt het snel testen en ontwikkelen van implementaties van SAP HANA mogelijk. Door middel van virtualisatie van de HANA infrastructuur kunnen nu meerdere SAP HANA omgevingen tegelijkertijd draaien. Zowel SAP als Fujitsu hebben een strategische samenwerking met VMWare. Fujitsu’s Virtualized Power Appliance voor SAP HANA maakt dan ook gebruik vanVmware vSphere.

Fujitsu levert de Virtualized Power Appliance voor SAP HANA, net als de andere Fujitsu SAP HANA oplossingen als turn-key. Alle benodigde software is dan al op de complete geconfigureerde oplossing geïnstalleerd.

Joseph Reger (foto), Chief Technology Officer at Fujitsu Technology Solutions:“Met name binnen uitdagende R&D omgevingen, zijn organisaties enthousiast over de kracht van actionable analytics van in-memory computing om hun business te transformeren. Fujitsu’s nieuwe Virtualized Power Appliance for SAP HANA stroomlijnt het test- en evaluatieproces voor implementaties van SAP HANA en onderstreept onze inzet voor bespoediging en vereenvoudiging van het proces voor het implementeren van dit platform.”

Prijsstelling en verkrijgbaarheid
Deze Fujitsu toepassing is verkrijgbaar in Europa, het Midden Oosten, Afrika en India vanaf april 2013. Prijzen zullen variëren per land en zijn op dit moment nog niet bekend.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hardware
Hardware