HP Autoflow BPO oplossing ondersteunt financiële en accounting processen
12-03-2013
Deel dit artikel:

HP Autoflow BPO oplossing ondersteunt financiële en accounting processen


HP introduceertt met HP AutoFlow een nieuwe business process outsourcing (BPO) oplossing. HP AutoFlow stelt klanten in staat om core business processen, zoals finance en accounting, te automatiseren en de flexibiliteit van de processen te verhogen, aldus de leverancier

HP AutoFlow sluit aan op ERP platformen en is ontworpen om schaalbare, geïntegreerde oplossingen aan te bieden. Deze automatiseren en stroomlijnen finance en accounting processen. Met behulp van private cloud infrastructuur biedt de oplossing out-of-the-box functionaliteiten aan, aldus HP.

HP AutoFlow ondersteunt klanten bij de noodzaak voor handmatige interventie te verminderen en waardevolle bronnen om te zetten in meer strategische projecten, door de automatisering te verhogen door een betere integratie met ERP-en legacy-systemen. Verder kan met HP Autoflow de nauwkeurigheid worden verhoogd en zorgt het voor het op tijd betalen van e-factures. Verder ondersteunt het vormgeving en transformatie van processen en kan het betaalprocessen versnellen.

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software