GlobalSign biedt meer SSL mogelijkheden voor hostingbedrijven

GlobalSign biedt meer SSL mogelijkheden voor hostingbedrijven

GlobalSign biedt meer SSL mogelijkheden voor hostingbedrijven

20-03-2013

GlobalSign biedt meer SSL mogelijkheden voor hostingbedrijven


GlobalSign, een certificeringsinstantie en specialist in SSL-partnerprogramma's, biedt een oplossing voor de belemmeringen waarmee hostingbedrijven te maken krijgen bij de massale implementatie van SSL-beveiliging.

Tijdens de World Hosting Days 2013 (19-21 maart) in het Duitse Rust zal het bedrijf partners nieuwe technologie en methodes voorstellen die bewijzen dat GlobalSign meer doet dan andere certificeringsinstanties om het SSL-ecosysteem te verbeteren.

Vorig jaar heeft GlobalSign de volledig automatische distributie van SSL algemeen beschikbaar gemaakt voor hostingbedrijven dankzij nieuwe integratiemogelijkheden voor zijn OneClickSSL-technologie. Eind 2012 leidde de samenwerking tussen CloudFlare en GlobalSign tot een hogere laadsnelheid voor met SSL beveiligde webpagina's op de markt, waardoor Always-On-SSL-beveiliging kan worden ingezet zonder prestatieverlies.

Dit jaar gaat Paul van Brouwershaven (foto), EMEA Director of Business Development bij GlobalSign, in Duitsland nog een stap verder door een oplossing te bieden voor het uitdagende probleem van het tekort aan IPv4-adressen. Hij zal aantonen hoe hostingbedrijven dankzij een combinatie van SNI en de CloudSSL-oplossing van GlobalSign meerdere certificaten op een enkel IP-adres kunnen hosten. "GlobalSign heeft altijd de doelstelling gehad om de distributie van SSL te vereenvoudigen voor zowel kleine als grote hostingbedrijven. Maar we zijn ons ervan bewust dat elk van deze bedrijven met andere problemen geconfronteerd wordt en dat SSL-processen arbeidsintensief en duur kunnen worden", aldus Paul van Brouwershaven, Emea Business Development Director, GMO GlobalSign. "Onze partners kunnen gebruikmaken van innovaties die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften en standaard zijn inbegrepen bij al onze SSL-certificaten, zonder meerprijs."

Tijdens het evenement zal GlobalSign de dialoog aangaan met hostingbedrijven over de specifieke SSL-problemen waarmee ze te maken hebben en aantonen hoe elk van zijn laatste innovaties een nieuwe stap is in de richting van de massale implementatie van SSL-beveiliging.

Via zijn partnerprogramma's zegt GlobalSign voor hostingbedrijven een reeks oplossingen te hebben ontwikkeld om de massale implementatie van SSL mogelijk te maken en een betere verdeler van beveiligingsoplossingen te worden.

Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security