Redactie - 22 maart 2013

Toshiba levert nieuwe Ultrabook, dockingstation en camcorder


Tijdens Toshiba World op 20 maart in Amsterdam heeft Toshiba Information Systems Benelux twee Ultrabooks voor zakelijk en privé-gebruik aangekondigd: de Satellite U840t-101 en -102. Deze Ultrabooks wegen slechts 1,8 kilo. Dankzij het 35,6 cm (14,0”) capacitieve, high-brightness HD-touchscreen zijn ze bovendien eenvoudig en intuïtief te bedienen.

Verder Biedt Toshiba een universeel USB 3.0-dockingstation: de DynadockTM V3.0. Deze slanke en stijlvolle mini-dockingoplossing vergroot het aantal connectiviteits- en multimediaopties van Windows-PC’s, zonder dat er sprake is van een wirwar van kabels. De ingebouwde Full HD-digitale-videokaart stelt gebruikers in staat het dockingstation te koppelen aan een extern HD-beeldscherm. Met in totaal zes USB-poorten, waarvan twee voor een snelle USB 3.0-dataoverdracht, is er meer dan genoeg ruimte voor het aansluiten van PC-randapparatuur en digitale gadgets.

Verder levert Toshiba de Camileo X450 camrecorder. Deze nieuwe palmheld Full HD-camcorder heeft diverse verbeterde functies aan boord, die meer mogelijkheden en een hogere beeldkwaliteit bieden bij het maken van home-video’s. Met de 23x optische zoom en de sensationele 30x geavanceerde zoom kunnen zelfs de kleinste details worden vastgelegd. Dankzij de 8 megapixel BSI-sensor is ook het filmen bij weinig licht geen probleem en verkleint de ingebouwde Electronic Image Stabiliser (EIS) het risico op onscherpe beelden als er met de hand wordt gefilmd, aldus Toshiba.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!