Citrix optimaliseert Podio apps voor iPhone en Android
23-03-2013
Deel dit artikel:

Citrix optimaliseert Podio apps voor iPhone en Android


Citrix heeft significante verbeteringen aan Citrix Podio doorgevoerd. Met zowel de mobiele als de web-versie van het collaboratieve werkplatform is het nu eenvoudiger om vanaf elke locatie in teamverband te werken.

De nieuwe editie van de Podio-apps voor iPhone en Android levert een krachtige samenwerkingsoplossing, waarmee werknemers vanaf elk apparaat informatie kunnen delen en in contact kunnen blijven met hun collega’s. De applicaties zijn per direct beschikbaar. Citrix breidt daarnaast het aantal talen voor Podio uit naar elf, waaronder Nederlands.

Nieuw ontwerp voor de iPhone-app
iPhone-gebruikers kunnen genieten van een nieuwe iPhone-applicatie met een volledig nieuw ontwerp. Met de nieuwe versie kunnen gebruikers sneller bij hun favoriete Podio-apps. Ook biedt de iPhone-app nu ondersteuning voor iOS Accessibility VoiceOver, voor gebruikers met een visuele beperking. De verbeterde versie van Podio voor Google Android is sneller en biedt een uitgebreide taken- en agendafunctie. 

Meer talenondersteuning
Podio is per direct beschikbaar in het Nederlands en Japans. Dat is een aanvulling op de bestaande negen ondersteunde talen: Chinees, Russisch, Duits, Italiaans, Spaans, Frans, Braziliaans Portugees, Deens en Engels. 

Door: Witold Kepinski 

  

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software