Kingston Technology komt met HyperX-geheugenkits met zwarte PCB’s
27-03-2013

Kingston Technology komt met HyperX-geheugenkits met zwarte PCB’s


Kingston Technology Europe viert zijn tiende HyperX-verjaardag met de aankondiging van geheel nieuwe zwarte printed circuit boards (PCB’s) in twee van haar productlijnen. Kingston’s high-performance HyperX Beast en de entry-level enthusiast ‘black’ lijnen gaan de zwarte PCB’s opnemen in aanvulling op het kenmerkende design van de heatspreaders.

HyperX Beast, onderdeel van de Predator-familie, combineert een grote geheugencapaciteit met supersnelle frequenties, aldus Kingston. De HyperX Beast met de zwarte PCB’s is verkrijgbaar in verschillende dual- en quad channel kits. Deze kits hebben een capaciteit van 8GB tot 64GB en behalen snelheden tot 2400MHz. Ze zijn perfect voor hardcore gamers, PC modders, content creators en overclockers. De 2133MHz, 64GB en 2400MHz, 32GB Beast-geheugens zijn de snelste Intel XMP-ready gecertificeerde kits op de markt met het meeste vermogen.

De HyperX ‘black’ is verkrijgbaar als 4GB en 8GB module of als 8GB of 16GB dual channel kit met 1333- of 1600MHz frequenties. Hij is ideaal als kosten efficiënte performance upgrade voor een algeheel sneller systeem of voor meer in-game frames per seconde, aldus Kingston.


Terug naar nieuws overzicht