Redactie - 02 april 2013

Canon introduceert nieuwe i-SENSYS MF8200 en de MF8500 laser mfp's

Canon Europe, leverancier van imaging solutions, heeft haar assortiment compacte i-SENSYS kleuren laser-MFP’s vernieuwd met twee nieuwe series – de i-SENSYS MF8200 en de MF8500 serie. De in totaal vijf nieuwe laser multifunctionals zijn ontworpen om eenvoudig binnen een team te worden gedeeld en kunnen direct worden ingezet in de kantooromgeving.

Beide series zijn standaard voorzien van een netwerkaansluiting en uitgebreide mogelijkheden voor mobile printing. De gebruiker heeft toegang tot Canon’s Mobile Printing App[i], Apple AirPrint of Google Cloud Print om z te printen vanaf een reeks mobiele of andere met het web verbonden apparaten. De i-SENSYS MF8280Cw en MF8580Cdw bieden bovendien Wi-Fi-connectiviteit, zodat ondernemingen snel en gemakkelijk wireless printen kunnen instellen.

De Scan&Zend-functie van de i-SENSYS MF8500-serie maakt het mogelijk papieren documenten te scannen en deze rechtstreeks vanaf het apparaat naar een e-mailadres of netwerkmap te verzenden. Voor extra gebruiksgemak bieden de nieuwe i-SENSYS-systemen de mogelijkheid documenten te scannen en te verzenden naar of te printen vanaf USB-sticks.

De productiviteit van gebruikers wordt bij de i-SENSYS MF8500-serie verder verhoogd dankzij een D-ADF voor 50 vel, een papiercapaciteit tot 550 vel en standaard de mogelijkheid van snel en automatisch dubbelzijdig printen. Dit laatste helpt bovendien bij het besparen op papier en is beter voor het milieu omdat documenten vaker dubbelzijdig zijn te printen.

De nieuwe i-SENSYS-systemen zijn vanaf 15 mei 2013 verkrijgbaar.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!