Redactie - 10 april 2013

Rackspace introduceert speciale cloud stacks voor mobiele apps


Rackspace Hosting introduceert nieuwe mobiele cloud stacks voor developers. Deze stacks zijn speciaal gebouwd om developers van mobiele apps te helpen hun producten te ontwerpen, bouwen, testen en zeer schaalbaar in de hybride cloud in te zetten. De nieuwe cloud stacks van Rackspace zijn voorgeconfigureerd en ontworpen voor optimale prestaties bij het ontwikkelen van mobiele apps. De stacks zorgen ervoor dat ontwikkelaars minimaal tijd kwijt zijn bij de configuratie, zodat ze zich meer bezig kunnen houden met het ontwerp van de apps, terwijl Rackspace zich ontfermt over de backend.

Als onderdeel van de groeiende focus op de mobiele markt, introduceert Rackspace tevens een nieuw ecosysteem van partners die het mobiele cloud-platform versterken. Dit ecosysteem geeft ontwikkelaars toegang tot een robuuste software-ontwikkelaarskit (SDK), push services, mobile backend-as-a-service, testing en monitoring-mogelijkheden.

IDC voorspelt dat de totale groei van de IT-industrie in 2013 voor zeker 57 procent kan worden toegeschreven aan mobiele technologie en 33 procent van alle nieuwe applicaties richt zich op mobiele apparaten.“Mobiele technologie heeft een enorme impact op alle industrieën. Organisaties, van startups tot en met grote bedrijven, zijn hard bezig zich mobiel te presenteren. Door een nieuw ecosysteem te introduceren, stellen we mobiele developers in staat sneller te innoveren”, zegt Angelo Dijkstra (foto), Regional Manager Benelux van Rackspace. “Onze voorgeconfigureerde mobiele stacks zijn gebouwd op basis van onze ervaringen met het hosten van duizenden complexe applicaties. Deze stacks reduceren de complexiteit voor mobiele developers en zorgen dat ze niet telkens opnieuw het wiel hoeven uit te vinden wanneer ze mobiele apps bouwen en inzetten. Dankzij de combinatie met onze Fanatical Support weten developers dat hun producten in goede handen zijn.”

Voor meer informatie over de tools voor ontwikkelaars van mobiele apps, ga naar: http://www.rackspace.com/mobile-cloud/.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!