Dell introduceert de Latitude 3330 notebook voor scholen
19-04-2013
Deel dit artikel:

Dell introduceert de Latitude 3330 notebook voor scholen

Dell introduceert de Latitude 3330, een nieuwe laptop die scholen en docenten mobiliteit en productiviteit biedt.

Dell heeft de Latitude 3330 zo ontworpen dat leerlingen kunnen werken met verschillende besturingssystemen. De nieuwe laptop ondersteunt zowel Microsoft Windows 8, Windows 7 en Linux Ubuntu waarmee leerlingen de mogelijkheid krijgen om hun leeromgeving te personaliseren naar hun specifieke wensen thuis en op school, aldus Dell.

De nieuwe laptop is voorzien van een 13,3 inch ontspiegeld beeldscherm en biedt daarnaast WiDi-ondersteuning en een HD 720 webcam voor samenwerking in virtuele klaslokalen. Om de Latitude 3330 bereikbaar te maken voor elk budget kunnen klanten kiezen uit diverse opslagtechnologieën, variërend van standaard harde schijven tot krachtige SSD’s. De laptop heeft VGA-, HDMI- en USB3.0-aansluitingen en optionele USB-docking. 

Dell introduceert ook een nieuwe oplossing, de Dell Mobile Computing Cart, voor het veilig opbergen, opladen en verplaatsen van apparatuur. Deze is verkrijgbaar in beheerde en onbeheerde versie. De ‘kar’ biedt ruimte voor een verscheidenheid aan apparatuur en formaten, waaronder Dell tablets, Ultrabooks en laptops, tot liefst 30 exemplaren van de Latitude 3330 kunnen in de kar worden geplaats. De beheerde versie van de Mobile Computing Cart kan tevens op afstand worden beheerd en automatisch updates uitvoeren in de avonduren, ideaal wanneer er meerdere systemen moeten worden beheerd op verschillende locaties.

Beschikbaarheid en prijzen
De Latitude 3330 is eind april beschikbaar vanaf 619 euro.De Dell Mobile Computing cart is begin mei verkrijgbaar vanaf 3900 euro voor de beheerde configuratie en vanaf 1999,99 euro voor de onbeheerde configuratie. Alle prijzen zijn inclusief BTW. De correcte bedragen voor de carts EXCLUSIEF BTW zijn: Managed version 3223,13 euro en Unmanaged version 1652,89 euro.

 
  

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility
Mobility