Acer introduceert Liquid E2 smartphone
26-04-2013
Deel dit artikel:

Acer introduceert Liquid E2 smartphone


Acer introduceert de Liquid E2. Dit is de nieuwste toevoeging aan de line-up en de derde smartphone die Acer lanceerde sinds het begin van dit jaar.

De Liquid E2 richt zich specifiek op de multimediagebruiker en is de eerste Acer quad-core smartphone met optioneel slot voor een dubbele SIM-kaart. Hiermee profiteren gebruikers van het gemak van twee mobiele telefoons in één en kunnen zij persoonlijke en zakelijke communicatie eenvoudig beheren. High-performance quad-core processing in combinatie met een HSPA+ (tot 42Mbps) dataverbinding waarmee favoriete apps snel reageren en soepel werken, terwijl webpagina's en streaming-media zeer snel worden geladen.

De Liquid E2 is uitgerust met een 8MP camera met nul ontspanvertraging, zodat elk moment direct kan worden vastgelegd wanneer op de sluiterknop wordt gedrukt. Met snelle continu-opnamen kunnen gebruikers tot 8 foto's per seconde nemen door de camera-sneltoets ingedrukt te houden. Terwijl gebruikers met de camera alles om hen heen kunnen vastleggen, biedt het grote 4,5" QHD-scherm op basis van IPS-technologie met grote kijkhoek volop mogelijkheden voor het samen met vrienden of familie genieten van foto's of video's. De camera is ook geschikt voor het opnemen van scherp 1080p videobeeld met 30 fps zodat elk evenement onvergetelijk zal zijn.

De Liquid E2 heeft een dual-speaker systeem en DTS Sound voor verbeterde audio met maximaal volume. De geïntegreerde Moodagent maakt muziekafspeellijsten op basis van de stemming van een persoon of gebruikt nummers uit de bibliotheek om afspeellijsten te maken die niet alleen passen bij iemands stemming, maar ook horen bij een specifieke muziekvoorkeur.

Prijs en beschikbaarheid
De Acer Liquid E2 is vanaf half mei verkrijgbaar in Nederland voor een adviesprijs van € 229 (single SIM) en 249,- euro (dual-SIM). De Acer Liquid E2 zal beschikbaar zijn in twee kleuren: Rock Black en Classic White.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility
Mobility