Redactie - 01 mei 2013

Sessence introduceert IT platform voor ZZP’ers


Sessence heeft Punti geïntroduceerd. Punti is speciaal ontwikkeld voor zelfstandige ondernemers, zowel bestaande als starters. ZZP'ers hebben, ongeacht het segment waar ze in actief zijn, allemaal dezelfde uitdagingen als het gaat om ICT. De IT kosten zijn hoog, maar IT is noodzakelijk om het bedrijfsproces actief te houden. Elke euro moet eerst verdiend worden voordat deze uitgegeven kan worden, en dus zijn hoge uitgaven voor IT niet altijd wenselijk.

“Met Punti ontzorgen wij de ZZP’er op het gebied van IT.”; aldus Jeroen Stabe (foto)l, Commercieel Manager bij Sessence. “Door middel van een aantal modules waaruit de ZZP’er kan kiezen, levert Punti de productiviteitsoplossing die de IT uitdaging van de ZZP’er afdekt.”

”Tegen een vaste lage investering per maand is de IT behoefte van de ondernemer afgedekt. Ideaal voor een starter of ZZP’er die kosten voorspelbaar en onder controle wil houden.” zegt Stabel. “Door gebruik te maken van Punti, is de ZZP’er tevens verzekerd van up-to-date Office software, een veilige werkplek door de meegeleverde antivirus client, en professionele ondersteuning vanuit de Punti specialisten.”

Punti is verkrijgbaar vanaf € 19.99 ex BTW per maand en kan uitgebreid worden door middel van diverse additionele modules. Het Punti platform maakt gebruik van cloud diensten van diverse software leveranciers uit de markt.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!