Redactie - 02 mei 2013

Mproof introduceert nieuwe Clientele ITSM en Clientele SENS aan


Mproof Nederland, specialist op het gebied van servicemanagement, kondigt de nieuwste versie van Clientele ITSM en Clientele SENS aan. Binnen deze versie zijn de grafische planningsmogelijkheden voor resources binnen Operations Management verder uitgebreid.

Daarnaast voorziet deze nieuwe release in een integratie tussen Clientele met MS Exchange voor de tweeweg synchronisatie van (wederkerende) afspraken. Hierdoor is het apart bijhouden van de centrale resourceplanning binnen Clientele en de persoonlijke Outlookagenda niet meer nodig. Bovendien komt het, bij gebruik voor extern support bij managed service providers en shared service centers, de accuratesse van financiële doorbelasting ten goede.

Met de lancering van de nieuwe release is ook de online service catalogus (PDC) verbeterd. Een aantal uitbreidingen maakt het mogelijk om deze beter en sneller in te richten. Arjen Brand (foto), commercieel directeur bij Mproof Nederland: “De nieuwe release is in samenwerking met onze klanten tot stand gekomen. Wij merkten op dat klanten er steeds vaker voor kiezen om de producten- en dienstencatalogus tot het hart van de interne (IT,FM,HR) dienstverlening te maken.”

Optimalisatie
Naast de uitbreidingen die de nieuwe release van Clientele bevat, is er ook een optimalisatieslag uitgevoerd. Zo is de integratie met de spraakherkenningssoftware Jaws geoptimaliseerd en is de navigatiewijze met behulp van ‘tabs’ uitgebreid met een ‘Quick Jump’. Voor gebruikers reduceert dit het aantal handelingen en de kans op fouten.

Compatibiliteit en beschikbaarheid
Deze nieuwe release Clientele biedt volledige compatibiliteit met alle recent gelanceerde Microsoft server producten, waaronder Windows 8, Windows 2012 server, SQL 2012, SharePoint 2013 en Office 2013. De Engelse versie is per direct beschikbaar, de Nederlandse versie vanaf 15 mei en de overige taalversies eind mei.

Door: Witold Kepinski  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!