Redactie - 03 mei 2013

Brocade levert Fabric orchestration-oplossing voor OpenStack


Brocade introduceert een nieuwe Brocade® VCS Fabric-plug-in die voorziet in on-demand provisioning-mogelijkheden in cloud-omgevingen op basis van OpenStack. Brocade zegt hiermee zijn blijvende steun aan het OpenStack-initiatief te onderstrepen en zijn commitment aan open-netwerkoplossingen voor bedrijven en serviceproviders.

De Brocade VCS-plug-in is beschikbaar als een component van de OpenStack Grizzly-release. De oplossing breidt de ingebouwde karakteristieken van de Brocade VCS Fabric-technologie zoals netwerkautomatisering, -efficiency en -elasticiteit – verder uit door deze voordelen te koppelen aan het provisioning-gemak dat OpenStack biedt. Hierdoor kunnen klanten veel sneller netwerkcapaciteit en -diensten inzetten in hun cloud-datacenters dan mogelijk is met legacy-netwerkarchitecturen en -provisioning-tools, aldus Brocade.

De oplossing is een component van de ‘On-Demand Data Center™’-strategie van Brocade. Die biedt een totaalbenadering die uitgaat van een sterk geautomatiseerde en schaalbare netwerkarchitectuur, aldus de Californische leverancier.

Door: Witold Kepinski 

 
  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!