Redactie - 06 mei 2013

Brocade On-Demand Data Center verenigt fysieke en virtuele netwerken


Brocade introduceert zijn ‘On-Demand Data Center’-strategie dat staat voor gevirtualiseerde, open en flexibele netwerkinfrastructuur die fysieke en virtuele netwerkelementen combineert voor het leveren van computing-, netwerk-, storage- en servicescapaciteit.

Brocade VCS Fabric-technologie staat als basis van de On-Demand Data Center-strategie. Brocade ondersteunt zijn strategie door het leveren van nieuwe hardware- en software-uitbreidingen binnen zijn datacenterportfolio. Daarnaast versterkt Brocade zijn commitment op het gebied van software, open beheer, orchestration en SDN controller-initiatieven. Het bedrijf levert nieuwe technologieën die OpenDaylight Project en OpenStack ondersteunen, en werkt aan strategische open source-softwareprojecten voor het bouwen van private, publieke en hybride clouds.

Brocade lanceert in dit verband virtuele netwerkoplossingen: Brocade Vyatta vRouter en Brocade Virtual ADX Application Delivery Switch. Verder levert het nieuwe fysieke netwerkoplossingen zoals Brocade MLXe 4×40 GbE Core Router-module, Brocade NetIron CES/CER Carrier Ethernet Switch/Router-modules en Brocade NetIron OS-update. Tot slot zijn er de orchestration- en beheeroplossingen, zoals de Brocade OpenStack-oplossing, het open source SDN-project ‘OpenDaylight’ en Brocade Application Resource Broker.

Door: Witold Kepinski


Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!