Toshiba introduceert WT310 Windows 8 Pro tablet
06-05-2013
Deel dit artikel:

Toshiba introduceert WT310 Windows 8 Pro tablet


Toshiba introduceert WT310 Windows 8 Pro tablet. Deze tablet, uitgerust met de nieuwste Intel-processortechnologie en een SSD-geheugen, staat garant voor snel en productief mobiel werken voor zakelijke doeleinden aldus Ronald Ravel, Country Manager van Toshiba Information Systems Benelux. 

De WT310 met Windows 8 Pro is volgens Toshiba voor het uitvoeren van kantoortaken. Zo kan hij handgeschreven notulen van vergaderingen die gemaakt zijn met een DigitizerPen herkennen en omzetten in bewerkbare tekstdocumenten. De optioneel leverbare ‘cradle’ met extra poorten maakt het mogelijk randapparatuur, zoals een muis, toetsenbord of externe harde schijf, aan te sluiten. Medewerkers in de buitendienst, zakenreizigers en flexibele kantoormedewerkers kunnen de  tablet aanpassen aan hun specifieke zakelijke behoeften.

Intel Wireless Display, ten slotte, stelt gebruikers in staat multimediabestanden via HDMI-micro draadloos over te seinen naar een compatibel tv-toestel om content in hoge kwaliteit op een groot HD-beeldscherm te bekijken.

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility
Mobility