Redactie - 23 mei 2013

Xelion 6 telefonie oplossing integreert met Exact en AFAS CRM


Xelion introduceert een vernieuwde versie van haar telefonie- en communicatieoplossing voor het mkb.

Xelion 6 voorziet in de verschuiving naar plaats-, apparaat- en tijdsonafhankelijk werken. Hiermee krijgen mkb’ers meer grip op het zakelijk gespreksverkeer. Met nieuwe functionaliteiten en intuïtievere gebruikersinterfaces biedt Xelion 6 bedrijven een oplossing waarmee ze hun zakelijke communicatietool altijd bij de hand hebben, waar en met welk apparaat ze ook werken, aldus directeur Arthur van den Ende (foto).

Chat, videogesprek, sms, bellen of e-mail
Xelion 6 heeft alle functies op de pc en in de app opgenomen. Die app draait net zo makkelijk op de pc en laptop als op de smartphone. Arthur van den Ende licht verder toe: “De app op de smartphone is een heel belangrijke stap. Hiermee kan elke medewerker overal bellen met de voordelen van mobiliteit maar zonder het kostennadeel daarvan. Op ieder apparaat zijn alle functies beschikbaar. Zo kunnen werknemers hun vaste lijn net zo makkelijk thuis of op reis laten overgaan. Daarbij kunnen alle gesprekken en alle zakelijke contactpersonen centraal worden opgeslagen zodat ze makkelijk vindbaar zijn voor iedereen. Presentielijsten en doorverbindfuncties zijn geïntegreerd in de app en softphone. Uniek is de sms-functionaliteit die we in Xelion 6 hebben ingebouwd. Hiermee kun je vanaf de pc of laptop aan ieder zakelijk contact een sms sturen. Dat geeft toch een bepaalde urgentie aan.”

Integratie
Xelion 6 integreert met andere softwarepakketten zoals Exact en AFAS CRM. Binnen CRM-systemen kan Xelion dienen als virtuele communicatie-assistent die de gebruiker alle manieren van communiceren aanreikt. In Xelion 6 wordt het nog eenvoudiger om contactgegevens uit een CRM-pakket of Outlook te integreren. Dat betekent dat dubbel invoeren van gegevens verleden tijd is. Deze CRM-telefonie/communicatie-integratie is de ‘next big step’ in zakelijke communicatie. Inmiddels zijn met onder meer Exact en AFAS partnerships aangegaan om de mogelijkheden op dit terrein verder uit te bouwen.

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!