Cyberoam introduceert UTM security appliances CR200iNG en 300iNG
29-05-2013
Deel dit artikel:

Cyberoam introduceert UTM security appliances CR200iNG en 300iNG


Cyberoam, leverancier van Unified Threat Management Appliances, introduceert twee nieuwe future proof UTM modellen voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het betreffen de CR200iNG en de CR300iNG.

Met het opnieuw definiëren van de veranderende security behoeften van het MKB als gevolg van de steeds veranderende bedreigingen, bieden de Cyberoam CR200iNG en de CR300iNG UTM appliances op basis van best-in-class hardware, samen met de bijpassende beveiliging softwaremogelijkheden en alle andere Cyberoam functies uit de NG Series, meer dan de gewenste beveiliging. Zo noemen we bijvoorbeeld de Web Application Firewall, het inzicht in en controle over alle applicaties, de op de identiteit van de gebruikers gebaseerde controle met Layer 8 technologie en de geavanceerde Threat Protection, bestaande uit het Intrusion Prevention System, de Gateway anti-virus en anti-spyware, Gateway Anti-Spam, Web & Content Filtering, de gelijktijdige Inbound en Outbound Anti-Spam en natuurlijk VPN.

De UTM's uit de NG Series zijn af fabriek voorzien van de meest intelligente en krachtigste Cyberoam firmware tot dusverre. Om de UTM optimaal te laten functioneren is de nieuwe firmware bijzonder goed geïntegreerd met de hardware om de hoge prestaties te kunnen leveren en netwerk-en crypto acceleratie mogelijk te maken. "En ze zijn per direct leverbaar via de inmiddels meer dan 45 gecertificeerde resellers " Voegt Hilbrand Wouters (foto) er aan toe. Wouters is sinds kort Channel Manager voor Cybreoam voor de Benelux en is uiteraard enthousiast over de komst van de nieuwe modellen. "De CR200iNG en de CR300iNG vormen de logische uitbreiding op het bestaande portfolio van Cyberoam. Daar waar we tot dusverre alleen de CR15iNG t/m CR100iNG leverden in de NG series (m.u.v. CR2500iNG); richten we ons met de nieuwe modellen op het beveiligen van netwerken met ca. 150 tot 450 gebruikers".

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security