Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
03-06-2013

D-Link introduceert JustConnect IP-surveillance systeem (video)

D-Link introduceert met de JustConnect multi-funtional network video recorder (DNR-2060-08P), een end-to-end IP-surveillance oplossing die speciaal is ontworpen voor het midden- en kleinbedrijf.

Met deze netwerk video recorder kunnen installateurs voor het eerst een dergelijke geavanceerde beveiligingsoplossing bieden voor een aantrekkelijke prijs, aldus D-Link. Met JustConnect zijn uitgebreide surveillance mogelijkheden beschikbaar voor gebruikers met beperkte technische kennis. De recorder is snel aangesloten op maximaal acht IP-beveiligingscamera’s, waarbij configuratie, extra schakelaars en zelfs een PC tijdens het installeren van het netwerk niet nodig zijn.

Het beheren van het netwerk is volgens D-Link efficiënt omdat geautoriseerde gebruikers eenvoudig de livestream kunnen monitoren en opgenomen beeldmateriaal later kunnen afspelen. Ook zijn opnames mogelijk die zijn ingesteld op een bepaald tijdstip of opnames die worden geactiveerd door een bepaalde gebeurtenis.

Het aanpassen van de camerafocus en het exporteren van beelden is eveneens mogelijk. Met de functie bewegingsdetectie starten opnames pas wanneer camera’s bewegingen waarnemen. Hierdoor hoeft de gebruiker alleen relevant beeldmateriaal terug te kijken en bespaart men opslagruimte. Tevens kunnen gebruikers live op afstand meekijken via de JustConnect+ mobile app voor smartphones en tablets. De combinatie met HD-beeldkwaliteit maakt deze netwerk video recorder geschikt voor bijvoorbeeld supermarkten, kantoren en hotels.

Naast de camera’s vereist JustConnect een standaard SATA-hardeschijf voor opslag en een HDMI- OF VGA-monitor voor weergave. JustConnect start automatisch verschillende netwerkprotocollen voor de installatie waaronder IP-adressen en Quality of Service (QoS). De camera’s kunnen worden geïnstalleerd met een ethernet netwerkkabel met elektriciteitsvoorziening. (Power over Ethernet)

De D-Link JustConnect multi-funtional network video recorder (DNR-2060-08P) is verkrijgbaar voor de adviesverkoopprijs van 999 euro excl. BTW.

Door: Witold KepinskiTerug naar video overzicht

Tags

Security
Security