Redactie - 05 juni 2013

NEC Display Solutions verbetert beheer


NEC Display Solutions Europe introduceert een nieuwe versie van haar remote management en monitoring software om verschillende NEC display devices zoals projectors, desktop monitors en displays van groot formaat te besturen. Door NaViSet Administrator 2 kunnen organisaties de kosten voor technische ondersteuning beperken. Tevens kunnen displays en projectors met de vanaf afstand bestuurbare en vooraf geïnstalleerde NEC producten beter worden beheerd.

NaViSet Administrator 2 is een alles-in-één remote support-oplossing waarmee de meeste NEC display devices en windows computers bestuurd kunnen worden. Dit is ideaal voor het beheren van iedere multi-device installatie in grote omgevingen, bijvoorbeeld in grote bedrijven, maar ook voor de luchtvaartindustrie, energie- en nutsbedrijven, de financiële sector, de vrijetijdssector en musea, retail en transportbedrijven. Door een eenvoudig te gebruiken en geavanceerde graphical user interface (GUI) kunnen bedrijven de inspanning en kosten die met de besturing gepaard gaan beperken door vanaf afstand diagnoses te stellen en technische problemen op te lossen.

Systeembeheerders en IT’ers kunnen ook proactief zijn als het gaat om het onderhoud van projectorlampen en filters en de schoonmaak van de ventilator waardoor ze alle NEC assets beter kunnen beheren. NaViSet Administrator 2 laat proactief weten hoe het staat met de gesteldheid van de displays en analyseert devices die in gebruik zijn waardoor uitval en storingen beperkt kunnen worden.

NaViSet Administrator 2 is in lijn met NEC’s Green Vision. De oplossing ondersteunt verschillende eco-modi, zet displays automatisch aan en uit en stemt helderheidsniveaus af op het omgevingslicht.

Door: Witold Kepinski 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!