Redactie - 10 juni 2013

Kingston levert nieuwe SSD voor tablets, notebooks en ultrabooks


Kingston Digital Europe, speler in geheugenproducten, presenteert de Kingston SSDNow mS200 mSATA SSD. De mS200 is acht keer kleiner dan een 2,5” drive, waardoor hij optimaal is voor implementatie in notebooks, tablets en utrabooks.

Kingston’s SSDNow mS200 mSATA SSD biedt een SATA 6GB/s performance boost met de mogelijkheid tot booten, een dual-drive optie en ruimte voor hoge capaciteitopslag. Dit maakt de SSD ideaal voor systeembouwers, OEM’s en enthousiastelingen. De SSDNow mS200 heeft geen omhulsel en een PCB-only design zonder bewegende delen. Hij is beschikbaar in capaciteiten van 30GB, 60GB en 120GB. 

“De SSDNow mS200 is perfect geschikt voor kleine, ingebouwde industriële systemen, maar hij kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden in media center PC’s met beperkte slots,” zegt Vincent Oostlander (foto) regional director - Benelux, Nordic & Baltic bij Kingston Technology. “Doordat de SSD geen omhulsel bevat past hij in dunne apparaten zoals tablets, notebooks en ultrabooks. Hierdoor kunnen ook zij profijt hebben van de performance boost van een SSD.”

De Kingston SSDNow mS200 mSATA SSD wordt ondersteund door een driejarige garantie en gratis technische ondersteuning.

Door: Witold Kepinski 


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!