Appmachine online beschikbaar voor ontwikkelen van native apps

Appmachine online beschikbaar voor ontwikkelen van native apps

Appmachine online beschikbaar voor ontwikkelen van native apps

12-06-2013

Appmachine online beschikbaar voor ontwikkelen van native apps


AppMachine is ‘live’ voor het maken van native apps voor iOS en Android smartphones. AppMachine is een platform waarmee gebruikers professionele native apps kunnen maken. Programmeerkennis is niet nodig. De software bedient verschillende groepen gebruikers met apps die variëren in moeilijkheidsgraad en mogelijkheden. Wie een eenvoudige app wil voor een eenmalig evenement is in een paar klikken klaar. Ontwerpers en ontwikkelaars die alles zelf willen vormgeven en eigen functies willen toevoegen, krijgen daartoe alle mogelijkheden.

Een app maken komt op deze manier volgens AppMachine-oprichter en eigenaar Siebrand Dijkstra (foto) binnen het handbereik van iedereen: “Het is uniek dat je met zulke laagdrempelige software hele mooie en geavanceerde apps kunt maken.”

AppMachine heeft drie versies: 1) Gorgeous, een ‘drag and drop’-app waarvan het ontwerp voor een groot deel aanpasbaar is; 2) Designer, de versie waarin ontwerpers tot op de pixel nauwkeurig hun eigen ontwerp kunnen maken; 3) Developer, de technisch meest geavanceerde app met onder meer datakoppelingen.

Een app maken met AppMachine is gratis. Betalen hoeft pas bij het indienen in de app stores. Met de meegeleverde app previewer kun je op je telefoon tijdens het bouwen live je app zien ontstaan. AppMachine is niet alleen geschikt voor kleinere en middelgrote bedrijven, het richt zich nadrukkelijk ook op ontwerp- en internetbureaus die apps aan klanten willen verkopen. Als de app klaar is, zal AppMachine de app indienen in de App Store van Apple en Google Play. De software is beschikbaar in zeven talen.

Iedereen die geïnteresseerd is in het maken van apps en AppMachine wil proberen, kan een account aanmaken op http://design.appmachine.com/register.  


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility
Mobility