Zscaler onthult nieuwe mobiele beveiligingsoplossing
14-06-2013
Deel dit artikel:

Zscaler onthult nieuwe mobiele beveiligingsoplossing


Zscaler, leverancier van cloud-gebaseerde beveiligings- en beleidsintegratie, heeft de lancering van Zscaler Mobile Security aangekondigd.

De oplossing maakt het mogelijk om bescherming tegen complexe mobiele bedreigingen centraal te regelen, geeft real-time inzicht in het dataverkeer en maakt implementatie van deelbeleid mogelijk voor mobiele apparaten die in een BYOD-, bedrijfs- of hybrideomgeving worden gebruikt, aldus het Amerikaanse IT-bedrijf. Door gebruik te maken van de Security Cloud van Zscaler, worden de beperkte beveiligings- en beheermogelijkheden van interne bedrijfstoepassingen en individuele softwareoplossingen omzeild. Zscaler heeft ook samenwerkingsverbanden met MDM-leveranciers aangekondigd en daarmee wordt het mogelijk om mobiele beveiligingsoplossingen te combineren met bestaande controlefuncties.

“Veel beveiligingsapparatuur beveiligt mobiele gebruikers helemaal niet omdat deze vaak helemaal wordt omzeild door het mobiele dataverkeer en cloud-toepassingen,” zegt Jay Chaudhry (foto), oprichter en CEO van Zscaler. “MDM-oplossingen waren de eerste stap in het beheren en configureren van mobiele apparatuur en Zscaler vormt de voor de hand liggende volgende stap door alle mobiele content te controleren, het mogelijk te maken om beleid te implementeren en inzicht in het dataverkeer te geven.”

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security