Dell introduceert Mobility Solutions voor beheer BYOD
18-06-2013
Deel dit artikel:

Dell introduceert Mobility Solutions voor beheer BYOD


Dell introduceert Mobility Solutions, een reeks nieuwe oplossingen waarmee organisaties de planning, implementatie en het beheer van mobiele en BYOD-omgevingen kunnen verbeteren.

Dell Mobility Solutions ondersteunen volgende de leverancier Corporate-owned, Choose-your-Own en Bring-Your-Own-Device-strategieën voor het beheer van alle mobiele apparaten binnen een onderneming. Deze oplossingen bieden volgens Dell interoperabiliteit met de bestaande infrastructuur en bedrijfsapplicaties. Ze zijn zo te configureren dat een oplossing ontstaat voor beheer van endpoints, netwerktoegang op afstand, monitoring, virtualisatie, databescherming, beveiliging en identiteitsbeheer.

Dell Software introduceert daarnaast nieuwe verbeteringen voor beveiliging van endpoints. Deze oplossingen vereenvoudigen volgens Dell de gegevensbeveiliging, ongeacht het gebruikte besturingssysteem of mobiele apparaat. De Dell KACE Management Appliances en Dell Quest User Workspace-oplossingen en Dell Wyse Cloud Client Manager bieden een reeks van mogelijkheden voor het beveiligen van endpoints, inclusief remote imaging, configuratiebeheer en beheer van mobiele apparatuur. Functionaliteit voor encryptie van endpoints en informatiebeveiliging zorgen ervoor dat mobiele bedrijfsapplicaties en daaraan gerelateerde data op mobiele apparatuur optimaal beschermd blijven, aldus Dell.

De nieuwe versie van Migration Manager for Exchange maakt een overstap van Microsoft Exchange 2000–2003 naar Microsoft Exchange 2013 mogelijk. Tijdens de migratie kunnen beide omgevingen naast elkaar worden gebruikt. Met de nieuwe versie kunnen klanten migraties stroomlijnen op basis van de volgende mogelijkheden, aldus Dell.

De nieuwe versie van Migration Manager for Active Directoryzorgt daarnaast voor een efficiënte migratie en herindeling van Active Directory. De oplossing biedt ondersteuning voor de allerlaatste platforms en technologieën van Microsoft, met inbegrip van Microsoft Office 365 Wave 15. Nieuwe en oude bronnen kunnen tijdens de migratie naast elkaar worden gebruikt. Gebruikers blijven tijdens de migratie toegang houden, zodat er sprake is van minimale verstoring, aldus Dell.

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Beheer