Alt-N Technologies introduceert MDaemon Messaging Server 13.5
23-06-2013

Alt-N Technologies introduceert MDaemon Messaging Server 13.5


Alt-N Technologies kondigt de beschikbaarheid van MDaemon Messaging Server 13.5 aan - de nieuwste versie van de populaire Windows-gebaseerde e-mail en messaging server. 

De Windows-gebaseerde E-mail en Messaging Server voor het MKB ondersteunt Outlook 2013 via Exchange ActiveSync en biedt Outbound attachment linking en sessie logs met kleurmarkering. "We blijven veel waardevolle input ontvangen van onze klanten en channel partners om ons te helpen bij het prioriteren van nieuwe features voor MDaemon," zegt Jerry Donald, CEO van Alt-N Technologies. "Met support voor de nieuwste Exchange ActiveSync-protocollen, een nieuwe functie om de blokkering van verzonden berichten met grote bijlagen te voorkomen, en vele andere verbeteringen, blijven wij verbeteringen aanbrengen die de communicatie vereenvoudigen voor zowel zakelijke gebruikers als IT-beheerders."

Prijzen starten vanaf 104,- euro voor een licentie voor zes gebruikers. Het kan worden geïnstalleerd op een server met Windows® 2012, Windows 2008, Windows 2003 of op een desktop computer met Windows 8, Windows 7, Windows XP of Windows Vista.

MDaemon 13.5 is beschikbaar in meer dan 90 landen en negen talen, waaronder Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Braziliaans Portugees, Chinees, Russisch en Japans.


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software