Redactie - 01 juli 2013

Preactor biedt nieuwe softwareversie voor productieplanning


Softwareleverancier Preactor heeft Preactor 12 op de markt gebracht, een nieuwe geavanceerde versie, die gebruikt kan worden voor productieplanning in de productie-industrie.

De vernieuwde versie kent een aantal nieuwe functies, veranderingen en verbeteringen waar iedere Preactor- gebruiker profijt van zal hebben. Met onder andere een nieuwe beveiligingsmodule, een nieuwe import/export wizard en een verbeterde gebruikersinterface, is Preactor 12 een echte vooruitgang voor iedere productieplanner.

Zo zal de nieuwe beveiligingsmodule, de security module genaamd, controle bieden over welke personen wel of geen toegang hebben tot Preactor en tot welke functies. Daarbij zal de tool, afhankelijk van de functie van de gebruiker, aangeven tot welke gegevens en menuopties de gebruiker toegang wordt geboden.

De import/export wizard is opnieuw geschreven om het gebruik ervan voor de gebruiker te vergemakkelijken.

De kalender van Preactor 12 is anders ingericht en kent een aantal veranderingen in functionaliteiten. Zo kunnen kalenderperiodes nu automatisch worden geconsolideerd. Ook is het nu mogelijk om de kalender op te slaan en toe te passen op de bron van het schema. Dit kan een handige functionaliteit zijn om bijvoorbeeld alternatieve schema’s te vergelijken met andere kalender- templates. Daarnaast biedt de kalender van Preactor 12 de mogelijkheid om een alternatieve kalender te importeren en toe te passen in een bestaand schema.

Naast eerdergenoemde functionaliteiten biedt Preactor 12 ook een verbeterde ‘Overview’ waarbij de gebruiker makkelijker en sneller door de schermen heen kan klikken en scrollen (zie afbeelding).

Tevens is de nieuwste versie van Report Viewer bij Preactor 12 inbegrepen. Zo biedt Preactor 12 vele nieuwe en verbeterde functionaliteiten, die er voor kunnen zorgen dat een productieplanning zo optimaal mogelijk kan worden gepland.

Preactor wordt wereldwijd al gebruikt in meer dan 4500 productiebedrijven in 75 verschillende landen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!