Redactie - 28 juni 2013

Plantronics Voyager Legend UC integreert met Cisco Desktop Collaboration Experience DX650


Plantronics kondigt tijdens Cisco Live, de jaarlijkse IT- en communicatieconferentie van Cisco in Orlando, de nieuwe integratie aan van de Voyager Legend UC met Cisco’s nieuwe slimme bureautelefoon, de Cisco Desktop Collaboration Experience DX650.

De integratie tussen het Plantronics-apparaat en Cisco’s op Android gebaseerde telefoon zorgt ervoor dat gebruikers verschillende typen contextuele informatie kunnen gebruiken, waaronder het weergeven van de locatie van de gebruiker, om de gebruikerservaring aanzienlijk te verbeteren.

Voyager Legend UC en de Cisco DX650 Ontwikkelaars van Plantronics werken nauw samen met technici van Cisco en hebben een oplossing gecreëerd die veel voordelen biedt voor degenen die de nieuwe bureautelefoon gebruiken met de Voyager Legend UC. Die voordelen omvatten onder andere Seamless Call Transfer: de mogelijkheid om eenvoudig gesprekken van de mobiele telefoon door te schakelen naar de Cisco DX650, gebaseerd op de afstand die de gebruiker heeft tot de telefoon. Daarnaast kan de contextuele informatie over de locatie van de gebruiker ervoor zorgen dat indien de gebruiker wegloopt van de DX650 hij dankzij de “Smart Lock” automatisch vergrendeld wordt. Dit biedt klanten een extra beveiligingslaag bovenop de uitgebreide beveiligingsmogelijkheden die al in de DX650 zijn ingebouwd. De Voyager Legend UC heeft ook toegang tot het telefoonboek en geeft het nummer weer van binnenkomende gesprekken, aldus Plantronics.

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!