Redactie - 09 juli 2013

Nieuwe versie van Infor M3


Infor, een leverancier van bedrijfssoftware,, kondigt de beschikbaarheid aan van een nieuwe versie van Infor M3, de ERP-applicatie die speciaal afgestemd is op de specifieke behoeften van belangrijke verticale branches, zoals distributie, equipment, fashion en F&B.

Deze versie omvat meer dan 500 verbeteringen en een nieuw accelerator packzorgt voor snellere implementatie aangezien belangrijke functionele verbeteringen kunnen worden toegevoegd zonder dat er een geheel nieuwe versie van de software geïnstalleerd moet worden, aldus Infor.

Deze nieuwe versie is de eerste Infor ERP-applicatie binnen de onlangs gelanceerde Infor 10x suite en biedt toegang tot de laatste Infor-innovaties op het gebied van social, mobile, analytics en cloud technologieën. Een integratie met het nieuwe platform voor social collaboration, business procesverbetering en contextuele analyses genaamd Infor Ming.lestaat tevens op de planning. Gebruikers beschikken hierdoor over accurate en actuele informatie en kunnen op basis daarvan goed gefundeerde beslissingen nemen.

Functionele verbeteringen omvatten onder andere een betere afstemming van de betalingstermijnen met de klantorders, betere toewijzing van kortingen, verbeterde backorder preventie, vereenvoudigde verwerking van artikelen en betere mogelijkheden ten aanzien van het vervangen van items in de orderinvoer.

De finance interface is makkelijker om te gebruiken, vereenvoudigt de verwerking van facturen van leveranciers, biedt betere integratie tussen logistieke en algemene grootboeken, geavanceerde betalingsmogelijkheden voor debiteuren en crediteuren, betere analysemogelijkheden en beter beheer van BTW en belastingen. Ten aanzien van het voorraadbeheer kan men vertrouwen op betere statistieken over de status van de vraag en zijn er betere mogelijkheden om items bij te werken, aldus Infor.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!