Redactie - 16 juli 2013

Werkstations kunnen nu in een split-screen opstelling


Door de broadcast multiviewers van het Canadese bedrijf Apantec en de switches van Güntermann & Drunck te combineren is het mogelijk om werkstations nu in een split-screen opstelling te bedienen met slechts één muis en één toetsenbord.

Deze combinatie is verkrijgbaar via technologiebedrijf Koning & Hartman. Broadcast multiviewers hebben verschillende bronnen die worden gemonitord en hierop moet vaak direct worden ingespeeld.

Dit wordt vergemakkelijkt zodra de multiviewers met één muis en één toetsenbord bediend worden. De KVM switches van Güntermann & Drunck maken dit mogelijk. Koning & Hartman beschikt over de juiste kennis om deze combinatie van oplossingen te implementeren.

De belangrijkste functie is de Cross Display Switching waarmee verschillende gebruikers verschillende computers bedienen. Daarnaast is de muis naadloos te verplaatsen en is het hierdoor mogelijk om op een split-screen monitor verschillende applicaties te bedienen. Koning & Hartman biedt met deze productcombinatie een oplossing aan haar klanten in studio’s, OB vans en postproductie.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!