G Data AntiVirus voor Mac beschermt Apple OS X en heterogene bedrijfsne?twerken
26-07-2013

G Data AntiVirus voor Mac beschermt Apple OS X en heterogene bedrijfsne?twerken


Windows-gebruikers zijn niet meer de enige doelwitten van cybercriminelen. Malwareschrijvers richten zich steeds vaker op Leopard en Mountain Lion, oftewel: op Mac-gebruikers.

Met G Data AntiVirus voor Mac biedt de Duitse securityspecialist een beveiligingsoplossing voor Macs met OS X, die beschermt tegen virussen en phishingaanvallen. Het programma biedt niet alleen bescherming tegen Mac-virussen, maar het herkent en blokkeert ook alle Windows-malware en stopt daarmee de verspreiding van de malware naar mogelijke Windows-pc’s die zich in hetzelfde netwerk bevinden. G Data AntiVirus voor Mac is nu beschikbaar als download voor een adviesprijs van € 39,95.

Beveiliging voor heterogene netwerken
Deze antivirusoplossing voor Mac beschermt niet alleen de eigen Apple-computer, maar ook de Windows-systemen binnen het netwerk. Computermalware die niet schadelijk is voor Mountain Lion en dergelijke, kan wel grote schade aanrichten bij Windows-systemen. Om deze reden beschermt G Data AntiVirus voor Mac ook tegen Windows-malware en voorkomt het de verspreiding van malware, bijvoorbeeld via doorgestuurde e-mails.

Door: Witold Kepinski 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security