Redactie - 01 augustus 2013

A10 Networks breidt de Thunder Series productlijn uit


A10 Networks breidt de Thunder Series productlijn uit met drie nieuwe modellen. Daarmee maakt deze specialist in Application Networking haar Unified Application Service Gateways (UASG's) ook toegankelijk voor kleine en middelgrote bedrijven.

Elke Thunder Series UASG is een appliance van één rackeenheid (RU) hoogte, die alle beschikbare application services functionaliteit van A10 Networks biedt en eenvoudig centraal te beheren is.

De Thunder UASG's van A10 Networks bienden geïntegreerde softwaremodules met alle benodigde functionaliteit, gebaseerd op de flexibel schaalbare Advanced Core Operating System (ACOS)architectuur, voor onder andere application delivery, website- en infrastructuurbescherming en cloud gebaseerde Software-defined Networking (SDN), met factureringsmogelijkheden voor 'pay-as-you go/grow' en het integreren van complementaire software van derden

Thunder 3030S, 1030S en 930
De Thunder 3030S, 1030S en 930 bieden een hogere capaciteit, meer SSL performance en snellere hardware, waaronder standaard 10 Gb connectiviteit. Daardoor kunnen ze zowel meer services verwerken, als meer capaciteit leveren voor intelligente applicaties en het ontlasten van netwerkservers.

De SSL-performance, bij gebruik van een 2048-bit sleutel, maakt het voor klanten mogelijk om voor meer applicaties zwaar beveiligde encrypted sessies te verwerken. "Via de nieuwe Thunder-modellen maken wij de voordelen van onze Unified Application Service Gateway productlijn ook toegankelijk voor MKB-bedrijven, zegt Lee Chen (foto), oprichter en CEO van A10 Networks. “Met de Thunder 3030S, 1030S en 930 UASGs kunnen onze klanten de capaciteit van hun bestaande infrastructuur uitbreiden en optimaliseren, terwijl de latency en kosten dalen door het consolideren van apparatuur en efficiënter beheer".

De drie nieuwe modellen worden vanaf eind augustus leverbaar.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!