Lenovo annonceert verschillende tablets
03-08-2013
Deel dit artikel:

Lenovo annonceert verschillende tablets


Lenovo annonceert verschillende tablets, variërend van 7 inch tot 10 inch schermen met Android- en Windows 8-besturingssystemen. De A1000 (foto) is 7 inch en ideaal voor consumenten die muziek of films willen afspelen terwijl de A3000 (7 inch) speciaal is ontwikkeld voor gebruikers die op zoek zijn naar een tablet met snelle prestaties.

De S6000 (10 inch) is een optie voor consumenten die op zoek zijn naar een tablet die overschakelt tussen verschillende toepassingen. De Lenovo Miix is een tablet met een 10,1 inch display en is voorzien van een Windows 8-besturingssysteem en een 'quick-flip' folio hoes met geïntegreerd toetsenbord, waarmee je snel kunt wisselen tussen PC- en tabletmodus.

Lenovo gaat ook enkele touch apparaten op de Nederlandse markt uitbrengen. De Yoga 11s is een convertible die 360 graden gekanteld kan worden waardoor het apparaat in vier verschillende standen te gebruiken is. Daarnaast is het assortiment van de touch-apparaten in Nederland versterkt met de IdeaPad U330/U430 die dankzij multi-touch tien vingers tegelijk kunnen waarnemen. De S400 en S500 bieden een combinatie van design en maximale prestaties. Verder zal ook de Lenovo all-in-one (AIO) A730 in Nederland te koop worden aangeboden. Dit is een dunne AIO met 27 inch multi-touchscreen.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility
Mobility