Acer introduceert Liquid Z3 DUO smartphone
02-08-2013
Deel dit artikel:

Acer introduceert Liquid Z3 DUO smartphone


In navolging van het succes van de Liquid E1, E2 en Z2 heeft Acer de Liquid Z3 DUO smartphone onthuld.

De Liquid Z3 DUO heeft een dual-core 1 GHz processor, een levendig 3,5"-scherm, 4 GB intern opslaggeheugen, Wi-Fi, geïntegreerde GPS en een 3-megapixel camera. Het dual SIM-kaart slot geeft gebruikers alle gemakken van het hebben van twee mobiele telefoons in één en helpt om eenvoudig persoonlijke en zakelijke communicatie te beheren met behulp van een HSPA+ (tot 21 Mbps) dataverbinding die ervoor zorgt dat favoriete apps snel reageren en soepel draaien, terwijl webpagina's en gestreamde media enorm snel laden.

Acer smartphones ondersteunen ook AcerCloud, een oplossing voor het delen van bestanden en beheren van media waarmee gebruikers eenvoudig met verschillende apparaten hun multimedia- en databestanden kunnen ophalen, luisteren of bekijken en delen. AcerCloud vereenvoudigt het beheer van digitale producten over mobiele apparaten, ongeacht het platform en zit gratis op nieuwe Acer-producten.

Prijs en beschikbaarheid
De Acer Liquid Z3 DUO zal vanaf half augustus verkrijgbaar zijn in Nederland tegen een adviesprijs van €129. De Acer Liquid Z3 DUO zal verkrijgbaar zijn in twee kleuren: Rock Black en Classic White.

Door: Witold Kepinski  


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility
Mobility