Redactie - 08 augustus 2013

Nieuwe Windows 8-app voor HiDrive online storage


Per direct is de Windows 8-app voor HiDrive kosteloos verkrijgbaar in de Windows Store. De app is op pc's, notebooks en tablets toegesneden en biedt HiDrive-gebruikers van de nieuwste generatie Windows-apparaten een toegang tot bestanden in de cloud. Onder http://youtu.be/M0Px6Pz2T8k laat STRATO in een how to-video (duitse taal) de gebruiksvriendelijkheid van de app zien.
 
 De nieuwe Windows 8-app biedt de gebruiker op een 'touch friendly' manier toegang tot HiDrive. Mappen, bestanden en vrijgaves worden door de app overzichtelijk weergegeven. Op HiDrive opgeslagen bestanden zijn ook toegankelijk via andere apps. Bestanden zijn te bekijken, te openen en te bewerken - gewijzigde documenten worden automatisch op HiDrive geüpdate.

Elk bestand kan door een sharelink voor vrienden en bekenden worden vrijgegeven of als favoriet worden gekenmerkt om snel terug te vinden. Met de eerste update van de app, die na de zomer wordt verwacht, kunnen favoriete documenten ook offline worden bewerkt. Zodra de gebruiker weer online is, worden de offline gewijzigde documenten automatisch op HiDrive geüpload.

De Windows 8-app voor HiDrive is gratis te downloaden onder
http://apps.microsoft.com/windows/app/hidrive/f61368c2-58ce-4678-97c9-2cf997de913d.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!