Redactie - 23 augustus 2013

CommVault introduceert Simpana VM Archiving


CommVault komt met een een archiveringsmogelijkheid voor virtuele machines (VM) in de markt. Hiermee zegt CommVault bedrijven en serviceproviders te helpen om de groei van VM’s te beheren en de controle over virtuele infrastructuren terug te winnen.

VM-groei wordt veroorzaakt door de toenemende implementatie van virtuele machines, waarvan sommige na enige tijd ongebruikt blijven. CommVault Simpana VM Archiving haalt inactieve virtuele host- en gedeelde storage-resources terug door automatisch ongebruikte VM’s te beheren en te verplaatsen naar opslag. Daarbij biedt het de mogelijkheid om gearchiveerde VM’s onmiddellijk te herstellen.

VM Archiving is kosteloos beschikbaar voor klanten die Simpana 10-software gebruiken voor virtuele-serverprotectie. De oplossing is geïntegreerd met het enkelvoudige softwareplatform van CommVault, waarmee gebruikers direct virtuele en fysieke servers kunnen implementeren, beschermen en archiveren vanaf één enkele beheerconsole. De nieuwe archiveringsmogelijkheid is een onderdeel van CommVaults moderne databeheeraanpak die gericht is op operationele zaken en dataprotectie in gevirtualiseerde en Infrastructure-as-a-Service-omgevingen (IaaS).

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!