Redactie - 26 augustus 2013

NEC Display Solutions lanceert nieuwe E-serie met groot formaat displays


NEC Display Solutions Europe introduceert een nieuwe reeks beeldschermen van groot formaat met de lancering van de E-serie.

De displays in de E-serie hebben LED-backlight en zijn bestemd voor commercieel gebruik. Door het ontwerp bieden de displays de van NEC bekende prestaties en kwaliteit tegen een gunstige prijs. De E-serie bestaat uit de modellen E324, E424, E464, E554 en E654, met schermafmetingen tussen 32-65 inch. De reeks biedt hierdoor een uitgebreide keuze aan displays van groot formaat die voor ieder doeleinde te gebruiken zijn.

"Door het slanke, dunne design met slanke bezels en LED-backlight kunnen de modellen van de E-serie eenvoudig worden geïntegreerd in bewegwijzering of installaties voor conferenties", zegt Tobias Augustin, Product Manager Public Displays bij NEC Display Solutions Europe. "Deze betaalbare displays zijn betrouwbaar en ze hebben een garantie van drie jaar. De installatie, maar ook het onderhoud is eenvoudig door de LED-backlight. De displays zijn uitermate geschikt om een groot aantal draaiuren per dag te maken en optimaal in te zetten in publieke omgevingen, zoals onderwijsinstellingen, bedrijven, musea en horecabedrijven."

De E-serie levert een uitstekende beeldkwaliteit door de resoluties tot Full-HD en hoge contrast ratio's. De helderheid van de backlight kan worden aangepast aan de omgevingsomstandigheden. Dit zorgt voor een langere levensduur en minder stroomverbruik.

Ondanks de lage prijsstelling bevat de E-serie alle relevante functies die nodig zijn voor publieke displays van groot formaat. Dit omvat geïntegreerde speakers en digitale audio-output, evenals een scala aan aansluitmogelijkheden, zoals drie HDMI-poorten, Component en VGA. Door de RS232-standaard kunnen de displays op professionele wijze op afstand worden beheerd. Bovendien kunnen knoppen worden vergrendeld om gebruik door onbevoegden te voorkomen.

Beschikbaarheid en garantie
De NEC MultiSync® E-serie displays van groot formaat zijn beschikbaar vanaf september 2013. Elke unit is voorzien van een vooraf gemonteerde steun, een stroomkabel, een VGA-kabel, een gebruiksaanwijzing op cd-rom en een quick setup guide. NEC Display Solutions Europe biedt een driejarig pan-Europese garantie inclusief de backlight.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!