Redactie - 28 augustus 2013

Lantronix introduceert de xPico Wi-Fi


Lantronix, wereldwijd leverancier van oplossingen voor M2M (machine-to-machine)-connectiviteit, maakt de wereldwijde beschikbaarheid bekend van zijn nieuwe xPico Wi-Fi module. Deze compacte, ingebouwde draadloze apparaatserver is speciaal ontwikkeld om snel en eenvoudig draadloze verbindingen tussen mobiele apparatuur en machines mogelijk te maken.

Ondersteuning voor tablets en smartphones
De xPico Wi-Fi module biedt gelijktijdig access point- en client-functionaliteit. Hierdoor kan de apparaatserver zowel een veilig draadloos netwerk opzetten als een client-verbinding met het bestaaande netwerk maken. Gebruikers kunnen daardoor direct toegang tot machines krijgen vanaf hun smartphone of tablet.

Een korte time-to-market – geen noodzaak om software te installeren of te programmeren
Dankzij de Zero-Host Load-architectuur van Lantronix is het niet nodig om drivers op systemen te installeren of te beheren of ook maar één regel code te schrijven. De xPico Wi-Fi is geoptimaliseerd om eenvoudige en veilige draadloze functionaliteit te bieden voor een breed scala aan M2M-toepassingen, van kleine apparaten die op batterijvoeding werken tot grootschalige industriële installaties.

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!