Redactie - 29 augustus 2013

Barracuda Networks breidt Copy for Companies uit


Barracuda Networks, leverancier van beveiliging en opslagoplossingen, kondigt een uitbreiding aan van Copy for Companies om aan de behoeften tegemoet te komen van bedrijven die de file sync and share service van Copy gebruiken. Nieuwe functies zijn onder andere extra security mogelijkheden, inzage van het bedrijf in accounts van werknemers en beter beheer van inkomende gedeelde data. Deze versie bevat ook verbeteringen ten aanzien van de algemene user interface (UI), de beheerderspagina en het beheren van mappen. Barracuda zal Copy deze week demonstreren als onderdeel van zijn Cloud Evolved strategie bij stand #617 tijdens VMworld 2013 in San Francisco.

“Copy is gebouwd in dezelfde cloud als onze bekroonde IT-oplossingen en komt voort uit zowel security als storage technologieën. Dit maakt Copy for Companies tot een geschikte oplossing voor bedrijven die controle willen houden over gedeelde diensten die werknemers gebruiken”, aldus Guy Suter (foto), GM Storage Business bij Barracuda Networks. “Copy for Companies brengt krachtige beheermogelijkheden met zich mee voor gebruikers en beheerders, zodat ze de meest kritische bedrijfsgegevens veilig kunnen delen en synchroniseren.”

Het in februari gelanceerde Copy is ontworpen voor zowel individuen als bedrijven en biedt een robuuster en uitgebreider alternatief dan andere aanbieders van opslagdiensten in de cloud. Met Copy kunnen gebruikers documenten, afbeeldingen, video’s en andere bestanden veilig importeren en uploaden en ze vervolgens delen met andere gebruikers of openen vanaf een andere locatie of apparaat. Copy for Companies integreert de eisen van een bedrijf, zoals gebruikers- en groepsbeheer, door beheerfuncties toe te voegen voor gepatenteerde bedrijfsgegevens.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!