VMworld 2013: Kingston introduceert nieuwe Enterprise SSD

VMworld 2013: Kingston introduceert nieuwe Enterprise SSD

VMworld 2013: Kingston introduceert nieuwe Enterprise SSD

02-09-2013

VMworld 2013: Kingston introduceert nieuwe Enterprise SSDKingston Digital Europe, speler in geheugenproducten, introduceert de SSDNow E50, de nieuwste Enterprise SSD van Kingston. De SSDNow E50 biedt op performance gefocuste bedrijven zonder zware belastingseisen dezelfde zakelijke performance als met Kingston’s SSDNow E100. Kingston presenteerde de nieuwe drive tijdens VMworld 2013.

Met de SSDNow E50 krijgen bedrijven het voordeel van de performance van Enterprise SSD’s voor taken zoals data caching, regelmatig toegang krijgen tot data in applicaties, online transactional processing en virtualisatie. De SSDNow E50 helpt door een grotere IOPS en bandbreedte I/O latencies en serverknelpunten te verminderen.

SSDNow E50 biedt data integriteitsbescherming via DuraWrite technologie. Dit verlengt de levensduur van de SSD doordat het aantal Flash-overschrijvingen via een intelligente compression engine efficiënt wordt verminderd, zonder de data integriteit teniet te doen. RAISE vermindert het aantal niet te corrigeren fouten in de drive, met voorrang op bestaande error code correcties. 

“We constateerden dat er een behoefte bij onze klanten was voor een SSD die zakelijke betrouwbaarheid en features biedt, maar tegen minder belastingseisen en kosten,” stelt Ferdi van der Zwaag (foto), Business Development Manager Nederland bij Kingston Technology. “Op basis van deze feedback hebben we de SSDNow E50 ontwikkeld. We zijn verheugd de Kingston SSD-familie verder uit te breiden en zo aan de behoeften van onze klanten en partners te voldoen.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage