Redactie - 09 september 2013

Buffalo Technology introduceert TeraStation 3400


Buffalo Technology, speler in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van bekabelde en draadloze netwerken en storageoplossingen, introduceert met de TeraStation 3400 NAS.

De heeft de oplossing veel back-upmogelijkheden, zoals failover, replicatie en geplande back-up. Daarnaast maken RAID en de Hot Swap-functionaliteit die schijven verwisselt zonder downtime. De TeraStation 3400 is verkrijgbaar in zowel een desktop- als een rackmount-versie.

De TeraStation 3400 is voorzien van de nieuwste Marvell ARMADA Dual-Core CPU-processor en 1 GB DDR3 RAM voor snelle prestaties. De NAS bevat ook twee Gigabit Ethernet-poorten om hem te kunnen aansluiten op twee verschillende netwerken, twee snelle USB 3.0-poorten en twee USB 2.0-poorten. De rackmount-versie heeft een extra USB 2.0-poort aan de voorkant. De Active Directory-ondersteuning, opnamemogelijkheid met IP-camera en iSCSI-target maken deze TeraStation een kant-en-klare oplossing voor het midden- en kleinbedrijf. De TeraStation 3400 wordt geleverd met NovaStor NovaBACKUP-licentie voor tien computers.

“De TeraStation 3400 biedt de Buffalo-kwaliteit en hoge betrouwbaarheid die gebruikers van ons mogen verwachten”, zegt Bert Jonkeren (foto), Sales Manager bij Buffalo Technology. “Dit model speelt in op de groeiende vraag naar snelle en betrouwbare, maar ook betaalbare NAS-oplossingen voor kleine bedrijven en ambitieuze thuisgebruikers.”

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!