FireEye presenteert zijn nieuwe beveiligingsplatform Oculus
11-09-2013

FireEye presenteert zijn nieuwe beveiligingsplatform Oculus


FireEye, ontwikkelaar van een virtueel beveiligingsplatform dat organisaties real-time bescherming biedt tegen de nieuwste cyberaanvallen, presenteert zijn nieuwe beveiligingsplatform Oculus.

Oculus biedt continue, mondiale en real-time bescherming tegen moderne cyberaanvallen en is hiermee de eerste in zijn soort. Door producten, expertise en kennis te combineren heeft FireEye een zeer sterk afweersysteem ontwikkeld, gespecialiseerd in het tegenhouden van de huidige vormen van geavanceerde cyberaanvallen.

Oculus is opgebouwd uit drie verschillende onderdelen:

Threat Prevention Platform – Dit door FireEye ontwikkelde platform adresseert de huidige geavanceerde cyberaanvallen. Het platform is voorzien van de gepatenteerde MVX-engine. Deze engine is ontworpen om primaire doelen zoals e-mail, internet en bestanden van een schaalbare, nauwkeurige en tijdige bescherming te voorzien. Vanwege een toenemende dreiging van mobiele malware, wordt dit platform begin volgend jaar uitgebreid met FireEye Mobile Threat Prevention.

Dynamic Threat Intelligence (DTI) – FireEye heeft door zijn omvangrijke globale netwerk uitgebreide kennis van de meest actuele geavanceerde cyberaanvallen. Elk uur wordt het platform geüpdatet met de nieuwste informatie over wereldwijd georganiseerde criminele cybernetwerken en andere agressors die een gevaar vormen voor de nationale veiligheid.

Support and Services – De huidige reeks cyberaanvallen zijn mondiaal van aard. FireEye beschermt klanten wereldwijd en biedt ze een 24/7 wereldwijde ondersteuning.

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security