Redactie - 16 september 2013

Lantronic introduceert PremierWave XC HSPA+ (3.5G)


Lantronix, leverancier van netwerk- en communicatieoplossingen voor machine-to-machine (M2M)-toepassingen, maakt de beschikbaarheid bekend van PremierWave XC HSPA+ (3.5G).

Deze intelligente gateway en applicatieserver biedt connectiviteit met apparatuur op externe locaties en mobiele toestellen voor een snelle en ontwikkeling en implementatie van M2M-toepassingen. De nieuwe toevoeging aan de PremierWave-reeks maakt gebruik van 3.5G mobiele technologie om M2M-verbindingen te bieden voor apparaten die tot dusver niet via vaste of draadloze oplossingen benaderbaar waren, zo meldt Lantronix.

De PremierWave XC-reeks
De productreeks PremierWave XC is bestemd voor toepassingen in een brede reeks van verticale markten, waaronder telematica, industriële automatisering, gezondheidszorg en energie- en nutsvoorzieningen. Het product biedt toegang en beheer op afstand voor vrijwel elk serieel apparaat. Voor dit doel maakt het gebruik van de apparaatserver-software van Lantronix en biedt het een optionele omgeving voor programmeerwerk op maat. De PremierWave-reeks is daarnaast inzetbaar voor toepassingen in locaties waar geen draadloze of Ethernet-infrastructuur voorhanden is, of voor installaties die op mobiele oplossingen zijn aangewezen voor fail-over en redundantie.

Door: Witold Kepinski 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!