Redactie - 17 september 2013

Norman Safeground lanceert Norman SecureBackup


Norman Safeground lanceert Norman SecureBackup. Dit is een automatische back-up oplossing die zowel betaalbaar als schaalbaar is en meteen kan worden uitgevoerd. Deze oplossing eenvoudig te beheren, zodat gebruikers verwijderde en verloren bestanden op elk gewenst moment kunnen herstellen, tot aan individueel bestand en mail-niveau.

Norman SecureBackup is een geautomatiseerde back-up oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen, die bescherming biedt tegen het verlies van bedrijfskritische data. Deze oplossing richt zich op de meest cruciale reden waarom bedrijven aarzelen als het gaat om de vaststelling van de voordelen van online back-up; de bezorgdheid over de beveiliging en controle over data.

Deze beveiligde back-up oplossing van Norman maakt gebruik van end-to-end encryptie, zodat alleen gebruikers toegang hebben tot hun eigen gegevens. Gebruikers kunnen de beveiliging en waar de gegevens zich bevinden, beheren zodat het altijd beschikbaar is wanneer nodig. Norman heeft een aantal datacenters in Noorwegen en Zweden waar alle gegevens veilig zijn opgeslagen op een aantal discrete datacenters op verschillende locaties. Gebruikers zullen volledige toegang tot hun diensten en gegevens hebben zelfs als een van de datacenters zou worden uitgeschakeld door een brand of ander dergelijk voorval. Gegevens worden niet buiten de EEA (European Economic Area) opgeslagen, dat is een belangrijk voordeel ten opzichte van andere oplossingen op de markt, aldus Norman.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!