Redactie - 17 september 2013

Kaspersky introduceert Internet Security 2014 en Anti-Virus 2014


Kaspersky introduceert Kasperky Internet Security 2014 en Kaspersky Anti-Virus 2014. "Kaspersky Internet Security 2014 biedt optimale bescherming van de pc tegen alle online bedreigingen, zelfs de meest geavanceerde, zodat consumenten er zeker van kunnen zijn dat ze veilig gebruik kunnen maken van bijvoorbeeld online betalingsdiensten, webwinkels en sociale netwerken," zegt Martijn van Lom (foto), General Manager Kaspersky Lab Benelux & Nordic. “Het product bevat unieke technologieën, zoals Veilig bankieren en Veilig toetsenbord, en heeft bovendien zo weinig invloed op de systeemprestaties dat de consument optimaal gebruik kan maken van alle online diensten.

Nieuwe en verbeterde beveiligingstechnologieën

Kaspersky Anti-Virus 2014 en Kaspersky Internet Security 2014 bevatten verschillende nieuwe en verbeterde innovatieve antivirustechnologieën om de beveiliging van gebruikers te waarborgen:

ZETA Shield-technologie: voert een diepgaande scan uit van bestanden en applicaties die op de computer actief zijn, om zo malware te identificeren die diep verborgen zit in afzonderlijke onderdelen van elk programma.

Bescherming tegen schermvergrendelaars: Betalen als de toegang tot de pc geblokkeerd is? Dit soort malware wordt door de Bescherming tegen schermvergrendelaars-functie opgespoord en volledig verwijderd met slechts het indrukken van een simpele toetsencombinatie.

Modus voor vertrouwde applicaties: De Vertrouwde applicaties-modus beschermt de computer door deze alleen toepassingen te laten starten waarvan is aangegeven dat ze veilig te gebruiken zijn.

Automatische bescherming tegen beveiligingslekken: Door uit te kijken naar verdacht gedrag kan de Automatische exploitbescherming-technologie malware detecteren die gebruik maakt van zwakke plekken in legitieme software.

Veilig bankieren-technologie: De uiterst betrouwbare extra beschermingslaag bij online financiële transacties is verder verbeterd, het biedt nu ondersteuning voor meer webbrowsers en is voorzien van een nog uitgebreidere lijst met vertrouwde sites voor online bankieren, betaaldiensten en webwinkels.

Ouderlijk toezicht: Met de Ouderlijk toezicht-functie kunnen ouders instellen wanneer en hoe lang kinderen de computer mogen gebruiken, welke applicaties wel of niet gestart mogen worden en welke informatie niet mag worden gedeeld via sociale netwerken.

Geminimaliseerd gebruik van pc-capaciteit en verbeterde gebruikersinterface: De beveiligingsoplossingen van Kaspersky Lab zijn geoptimaliseerd om minimaal gebruik van pc-capaciteit te waarborgen en tegelijkertijd, vanwege de verbeterde gebruikersinterfaces, nu nog eenvoudiger te gebruiken.

Systeemeisen
Kaspersky Internet Security 2014 en Kaspersky Anti-Virus 2014 zijn ontworpen om apparaten te beschermen die draaien onder Windows 7, 8, Vista en XP.

Prijzen en beschikbaarheid
Kaspersky Internet Security 2014 en Kaspersky Anti-Virus 2014 zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.kaspersky.nl, prijzen zijn respectievelijk vanaf 49,95 en  29,95 euro (1 jaar, 1 PC).

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!